Stiri

Noutati de la Camelion!

Becuri economice intr-un nou format

Camelion DigiAlkaline disponibil in varianta noua de ambalare

Noua gama de becuri cu LED

Lanterne SuperBright cu LED


citeste mai mult...
Noutati de la Camelion

Acumulatorul Always Ready disponibil de astazi .

Utilizatorul din zilele noastre  isi doreste o baterie pe care o poate folosi imediat si care sa mearga mult timp .Noul acumulator  Camelion Always Ready combina calitatea unei  baterii uscate cu beneficiul  economic si de mediu al unui acumulator.Rezultatul este o baterie ce poate fi folosita mai usor ca niciodata.

http://www.camelionbaterii.ro/Documents/image/siteimg/Camelion_CHIP_engl.jpg

Usor de utilizat.

 

   Aveti posibilitatea de a folosi acumulatorul Camelion Always Ready direct din pachet.Cu noua tehnologie inbunatatita EASEE de auto-descarcare nu mai este nevoie sa incarcati prima oara bateria, doar desfaceti ambalajul si le introduceti in aparatul pe care urmeaza sa il folositi si asta e tot.

 

 

Intodeauna gata de utilizare.

Acumulatori  Always Ready isi pot pastra energia pentru mai mult timp decat o baterie obisnuita - pana la 12 luni. Cei mai multi dintre acumulatori isi pierd circa 20% din energie in primele 30 de zile. Acum dupa o incarcare se pot pastra  si folosi oricand , fara sa fie nevoie de o noua incarcare inainte de utilizare, exact ca o baterie normala.

 

Economiseste bani.

Datorita proprietatilor de reincarcare si celor 1000 de cicluri de reincarcare de care dispon , acumulatorii Always Ready reprezinta afacerea perfecta. Putem spune "1000 de bateri uscate intr-una singura".

O performanta excelenta la folosirea acumulatorilor Always Ready

in Aparatele digitale sau la alte aparate cu un consum mare de energie.

  • Acumulatorii Camelion Always Ready sunt mai puternici si mai durabili decat orice baterie uscata. Aparatele Digitale suporta de 6 ori mai multe poze decat cu o baterie alkalina obisnuita.                                 
  • Chiar si in conditii de temperaturi  foarte ridicate sau foarte joase dau dovada de putere maxima si de durata mare de utilizare . Asta face ca acest acumulator sa fie prima alegere pentru activitati in aer liber si fotografie .
  • La majoritatea aparatelor cu un consum mare de energie pot aparea scurt-circuite.  Comparative cu bateriile standard Ni-MH , acumulatori Camelion Always Ready pot fi reincarcati si dupa un scurt-circuit , permitand utilizatorului sa continue sa faca fotografi sau sa asculte muzica.

Mediul inconjurator.

http://www.camelionbaterii.ro/Documents/image/siteimg/reciclare.png

Protejazati mediul inconjurator si economisiti bani folosind un acumulator in loc de sute de bateri uscate.

Designul acumulatorului Camelion Always Ready este unul eco-friendly atat bateria in sine cat si ambalajul sau.

Acumulatorul poate fi folosit de nenumarate ori eliminand nevoia de a cumpara , folosi si implicit de a arunca baterii uscate.

Designul bateriilor te duce la idea de reciclare , protejand astfel mediul inconjurator.