Stiri

Noutati de la Camelion!

Becuri economice intr-un nou format

Camelion DigiAlkaline disponibil in varianta noua de ambalare

Noua gama de becuri cu LED

Lanterne SuperBright cu LED


citeste mai mult...
Info Baterii

Acestea sunt cateva din intrebarile pe care orice om ar trebui sa si le puna in momentul in care alege o baterie pentru aparate digitale si pentru alte device-uri, mari consumatoare de energie.Noi ne propunem, prin site-ul nostru, sa iti raspundem la toate intrebarile pe care le ai referitoare la baterii si sa te consiliem in alegerea lor.

Incarca bateriile fara curent electric folosindu-se de energia solara , minimizand poluarea mediului si consumul de resurse naturale. Aceste incarcatoare ofera consumatorului multiple beneficii: Economiseste bani – prin reducerea consumului de energie electrica si folosind baterii reincarcabile in loc de baterii uscate.
Viata mai lunga pentru baterii cu noul Camelion Lithium P7. Performanţe excepţionale pentru dispozitive consumatoare de energie  cum ar fi:
Utilizatorul din zilele noastre  isi doreste o baterie pe care o poate folosi imediat si care sa mearga mult timp. Noul acumulator Camelion Always Ready combina calitatea unei  baterii uscate cu beneficiul  economic si de mediu al unui acumulator.Rezultatul este o baterie ce poate fi folosita mai usor ca niciodata.

Performanţe excepţionale pentru dispozitive consumatoare de energie  cum ar fi: MP3 Player-ul, aparatele foto digitale, Telecomenzi auto, Lanterne, PDA-uri...