Stiri

Noutati de la Camelion!

Becuri economice intr-un nou format

Camelion DigiAlkaline disponibil in varianta noua de ambalare

Noua gama de becuri cu LED

Lanterne SuperBright cu LED


citeste mai mult...
Despre noi

Camelion Battery Co. este o companie specializata in cercetarea, dezvoltarea si productia de baterii, acumulatori lantern si incarcatoare de calitate superioara.

Inca din momentul aparitiei in anul 1994, Camelion si-a propus sa ofere solutii complete si economice de stocare a energiei la cel mai bun raport calitate/pret.

 

In anul 1997 Camelion isi inaugureaza sediul central din Europa, in Berlin, unde, urma sa fie centralizata toata activitatea europeana de cercetare si dezvoltare a producatorului de baterii.

In anul 2000 Camelion isi extinde activitatea peste ocean, noul sediu deschis in America fiind raspunzator de activitatea de vanzare din America de Nord si America Latina.

In anul 2002 se deschid sediile din Australia si Noua Zeelanda in colaborare cu Power DC.

In anul 2004 in colaborare cu , Camelion isi deschide portile si in Romania, prezenta pe piata romaneasca fiind caracterizata de o gama larga de produse si de o retea de distributie bine structurata si in continua dezvoltare.

In prezent Camelion se mandreste cu 10 fabrici de productie ce beneficiaza de tehnologii noi, febrici ce continua cercetarea si dezvoltarea de medii de stocare de inalta calitate care sa vina in intampinarea nevoilor tot mai mari a clientilor sai.