Stiri

Noutati de la Camelion!

Becuri economice intr-un nou format

Camelion DigiAlkaline disponibil in varianta noua de ambalare

Noua gama de becuri cu LED

Lanterne SuperBright cu LED


citeste mai mult...
Linia de productie Camelion
Linia de productie Camelion

Camelion produce o arie larga de repere prin care acopera majoritatea aplicatiilor necesare omului in ceea ce priveste micii consumatori de energie. Produsele noastre sunt:
- Puternice si de Incredere . Toate aplicatiile dumneavoastra se pot baza pe puterea conferita de produsele noastre, intr-un timp de exploatare foarte indelungat.
- Environmentally Friendly. By using leading edge technology and environmentally friendly manufacturing processes we help keep our planet green ¨C and your appliances safe.
- Suitable for More Applications Camelion produces a broad range of products to suit many applications.

Acumulatori externi - NOU!

Power Bank (baterie externa) pentru telefoane mobile, tablete, PDA, MP3 player Greutate redusa și design modern De mare capacitate și ușor de utilizat Cu indicator luminos al nivelului de incarcare și port USB de ieșire dublu           

Citeste mai mult >>
Baterii Primare

Camelion baterii primare include baterii alkaline şi baterii clorură de zinc. Acestea sunt concepute pentru a fi de încredere, de lungă durată şi uşor de utilizat. Bateriile alkaline au putere de lungă durată, valabilitate excelenta şi sunt ideale pentru cele mai multe dispozitive de mare putere, cum ar fi CD playere, PDA-uri şi telecomenzi. Bateriile clorură de zinc sunt concepute in asa fel incat nu este posibila scurgerea lor, au un timp de depozitare şi durata de viaţă

Citeste mai mult >>
Acumulatori

Acumulatorii - pe scurt Acumulatorii lucreaza rapid si iti ofera suport perfect pentru distractii, telefon mobil,  jucării şi aplicaţii. Incluzand produse Ni-Cd si Ni-MH , aceasta linie de produse va ofera beneficii de dimensiuni: până la 1000 de cicluri de reîncărcare, memorie de efect minima, de mare capacitate si durata de viaţă lunga.

Citeste mai mult >>
Incarcatoare

Incarcatoarele Camelion sunt proiectate pentru a satisface diferite situaţii şi nevoi.Sunt 4 tipuri de incarcatoare: Incarcatoare pentru telefoane mobile cu o arie larga de intrebuintare, mufele existente in pachet fiind compatibile cu majoritatea tipurilor de telefoane; Incarcatoare solare pentru excursiile tale in natura; Incarcatoare fara acumulatori; Incarcatoare cu acumulatori

Citeste mai mult >>
Becuri Economice

Mai multa putere, mai putina energie consumata! Toate becurile economice Camelion reduc consumul de energie din momentul in care este actionat comutatorul. Pe parcursul duratei de viata, acestea utilizeaza mai putini Kw si astfel reduc factura de energie. Nivelul de reducere a consumului de energie difera in functie de tipul de bec si de tehnologia folosita.

Citeste mai mult >>
Materiale Electrice

Citeste mai mult >>